Vår historie

Natur Alpakka er en norsk familiebedrift fra Meråker som ble opprettet i 2005 med en visjon om å forsyne det nordiske markedet med helårs alpakka produkter av høy kvalitet. Vi har både norsk og peruansk opphav, og kombinerer kunnskapen, erfaringen og ekspertisen vi har om nordisk skiftende klima og peruansk alpakkafiber. 

Vår lidenskap for kvalitet og forbedring gjør at vi kontinuerlig jobber med å forbedre kvaliteten på hvert eneste produkt. Dette oppnår vi gjennom utvikling av ny produksjonsteknologi og løpende opplæring for våre medarbeidere.  Vi regner våre produkter for å være blant de beste i markedet i dag. Natur Alpakka stiller etiske krav til våre leverandører, produsenter og egen fabrikk for å fremme god sosial sikkerhet og rettferdig handel. ​ 
I de senere årene har vi også tatt steget og begynt å produsere mye av våre varer selv i vår egen fabrikk i Perú. Dette har gitt oss en utrolig givende opplevelse. Gjennom denne tilnærmingen har vi full kontroll over hver fase av produksjonen, fra begynnelse til slutt. Dette sikrer at hvert eneste produkt blir skapt i tråd med våre verdier. 
- Team Natur Alpakka