Vår historie

Nyskapende. Høy kvalitet. Naturlig

Natur Alpakka ble opprettet i 2005 med formål å forsyne det nordiske markedet med helårs produkter av høy kvalitet. Vårt firma forsøker hele tiden å forbedre kvaliteten på hvert produkt ved utvikling av ny produksjonsteknikk og løpende opplæring av våre medarbeidere.

Vi regner våre produkter for å være blant de beste i markedet i dag. Natur Alpakka stiller etiske krav til leverandør, produsenter og egen fabrikk for å fremme god sosial sikkerhet og rettferdig handel. ​

 

«Natur Alpakka» er merke på de varene vi i Natur Alpakka Meråker AS designer, utvikler og produserer hos lokale leverandører og egen fabrikk i Perú. Produsenter og leverandører varierer fra både ledende fabrikker og enkle foretak og håndverkere. Her er direkte og jevnlig kommunikasjon med produsenten veldig viktig for oss. Slik vil sluttproduktet kunne bli et godt og egnet produkt for norsk/skandinavisk marked. Vi har de siste årene produsert mye selv i egen fabrikk i Peru. Dette er noe vi synes er super gøy. Vi har da full kontroll fra starten av produksjonen til slutten av produksjonen, noe som sikrer at alt blir gjort etter vår bedrifts verdier. 

- Natur Alpakka